Blogverhaal

Hé, We missen jullie!

Tijd dat we jullie terug kunnen verwelkomen.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Duw even op de pauzeknop en geniet. Maar kom vooral snel terug naar Oostende, want potverdikke, we missen jullie!

Lege stoel

Ken je dat nummer van Simon & Garfunkel, The Sound of Silence? Wel, hier in Oostende hoor je momenteel alleen het geluid van de stilte. De zon schijnt op haar best, geen vuiltje aan de lucht. Hier en daar een verdwaald koppeltje op het strand, maar verder leegte. Uitgestrekte leegte. Geen joelende kinderen in go-carts, geen ijscrème-vlekken op de t-shirts, geen keuvelende oudjes op de terrassen. De zee kabbelt voort, Oostende slaapt.

Het heeft iets, die sluimerende rust, maar het voelt toch maar leeg aan zonder jullie. Dat bruisende, het levendige, de zon en de zee delen met die andere Oostende-fans. Maar we moeten geduldig zijn. Wanneer juist weten we niet, maar als we uit ons kot mogen komen, dan zal Oostende helemaal klaar zijn. Dan zullen wij klaar zijn. De sleutels blinken, de huizen en appartementen zijn kraaknet en we zijn een waslijst met toffe activiteiten aan het verzamelen.

Nog even. Nog even en dan ontvangen wij jullie opnieuw met open armen. Hier in Oostende. Hier bij ons op kantoor. Met nog meer goesting dan vroeger. Met enorm veel appreciatie voor alle mooie berichten die we van jullie mochten krijgen.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Duw even op de pauzeknop en geniet. Maar kom vooral snel terug naar Oostende, want potverdikke, we missen jullie!