Blog

Ontdek Troon 17 tijdens Nieuwbouw zondag op 28 april!

Op zoek naar jouw droomappartement in Oostende? Wil je graag een exclusief kijkje nemen in dit schitterend nieuwbouwproject? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Op zondag 28 april van 10:00 tot 16:00 uur nemen we deel aan Nieuwbouw zondag en openen we de deuren van ons prachtige project Troon 17.

Troon 17 bevindt zich op de Zeedijk van Oostende-Mariakerke. Het laat zien hoe een unieke ligging, exclusieve toparchitectuur en respect voor wat is geweest kunnen samengaan. In de driehoek tussen het strand, de paardenrenbaan en Thermae Palace is dit een Oostendse topper met 125 wooneenheden met twee of drie slaapkamers, zongeoriënteerd of met zeezicht, frontaal of lateraal. Vanzelfsprekend horen garages en fraaie groene ruimte bij dit unieke complex. Hier zijn nog 15 appartementen te koop.

Tijdens Nieuwbouw zondag nodigen we jou uit om onze modelwoningen te ontdekken, waar je een voorproefje krijgt van het comfort en de luxe die Troon 17 te bieden heeft. Ons team van ervaren makelaars staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis.

Als speciale aanbieding voor Nieuwbouw zondag, bieden we exclusieve voorwaarden aan, waaronder een gratis kelder of korting voor een garage, afhankelijk van de prijs van het appartement. Deze speciale voorwaarden zijn geldig tot 15 mei 2024.

Mis deze kans niet om kennis te maken met dit unieke project en reserveer nu alvast je plek voor Nieuwbouw zondag op 28 april!

Kom langs op 28 april van 10:00 tot 14:00 uur en laat je betoveren door Troon 17. Tot dan!

Drone dichtbij